Flytning

Flytning med Vihar-Vikar

Hos Vihar-Vikar har vi rutinerede flyttefolk som en del af vores team. Vores vikarer kan klare hvilken som helst type flytning, og kan nemt indgå i dit eksisterende team. Alle vores vikarer læres op i faget, og vil have erfaring med diverse flytterelaterede opgaver. Skal du klare en specialopgave, kan vi sagtens hjælpe dig.

Når du ringer til os, og skal bruge en vikar, er det vigtigt vi taler om dine forventninger og opgavens omfang. På den måde kan vores flyttefolk være på pletten og godt forberedt dagen efter.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for flyttefolk i morgen!

Rutinerede flyttefolk

Vi flytter møbler og ejendele sikkert og forsvarligt. Du kan derfor være helt tryg ved at overlade dine kunders flytning til vores vikarer. Vi flytter effektivt og sikkert – og dine kunder vil ikke kunne mærke, at det er en vikar, der udfører arbejdet.

Som medarbejdere er vores vikarer dygtige og fleksible. De er holdspillere, og udfører arbejdet med gåpåmod og snilde. Derudover er de gode medarbejdere og indgår nemt i det sociale fællesskab på arbejdspladsen. Vores vikarer kan deres kram, og udfører arbejdet fuldt ud tilfredsstillende. Hos Vihar-Vikar går vi nemlig op i kundetilfredshed.

Fordele ved Vihar-Vikar

Hos Vihar-Vikar, kan du være sikker på at vores vikarer bliver ordentligt betalt. Vi har en god startløn på 160 kr./timen. Vores vikarer er nemlig dybt motiverede for at udføre et godt stykke arbejde, og det vil du som kunde kunne mærke. Samtidig kan vi tilbyde dig nogle af markedets billigste vikarer. Det kan vi fordi vi tror på, at gode vikarer skal være bredt tilgængelige.

Vi tilbyder vikarer med forskellige erfaringsniveauer, og prisen afgøres herefter. På den måde kan alle være med. Hos Vihar-Vikar har vi åben telefon hver dag fra 06.00-21.00, i dette tidsrum kan du bestille vores vikarer til flyttearbejde, der står klar til at arbejde dagen efter.