murerarbejde

kompetent murerarbejde med Vihar-Vikar

Hos Vihar-Vikar har vi erfarne murere som en del af vores team. Vores vikarer håndterer enhver form for murerarbejde og finder sig nemt til rette i dit team. Alle vores vikarer gennemgår omfattende træning og har erfaring med forskellige mure-relaterede opgaver. Uanset om du har brug for assistance til en specialopgave, kan vi nemt hjælpe dig.

Når du kontakter os og har brug for en vikar, er det vigtigt, at vi drøfter dine forventninger og omfanget af opgaven. På den måde kan vores murere være klar og godt forberedt dagen efter.

Tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis du har brug for murerarbejde i morgen!

Godt håndværk

Hos Vihar-Vikar sørger vi for at udføre al murerarbejde professionelt. Vores vikarers arbejde lever altid op til vores kunders standarder. Du kan derfor have fuld tillid til at overlade dine kunders projekter til vores vikarer. Vi udfører arbejdet effektivt og sikkert, og dine kunder vil ikke engang bemærke, at det er en vikar, der udfører opgaven.

Vores vikarer er dygtige og fleksible medarbejdere. De samarbejder godt og udfører arbejdet med stor faglig entusiasme. Derudover er de gode medarbejdere og passer nemt ind i det sociale samvær på arbejdspladsen. Vores vikarer er eksperter inden for deres område og udfører arbejdet til fuld tilfredshed. Hos Vihar-Vikar er vægter vi kundetilfredshed højt, og det vil du kunne mærke på vores serviceniveau, som er over det sædvanlige.

Fordele ved Vihar-Vikar

Vores vikarbureau tilbyder en række attraktive fordele. Vi er et vikarbureau, der går højt op i vores vikarers trivsel og arbejdsvilkår. For det første giver vi en konkurrencedygtig startløn på 600 kr. i timen, hvilket sikrer en god indkomst for vores vikarer. Derudover er det vigtigt for os, at give vores vikarer håb og muligheder for fremtiden. Det kommer til udtryk i, at vores vikarer har mulighed for at blive selvstændige efter et 3-måneders forløb hos os.

Vi fokuserer på dem, der stræber efter et bedre økonomisk liv og tilbyder gode stillinger med økonomisk sikkerhed til dem, der præsterer godt. Vi tilbyder også jobs med fremtidsmuligheder, hvor vores vikarer kan satse på deres egne ideer med vores støtte.