rengøring

professionel rengøring med Vihar-Vikar

Hos Vihar-Vikar har vi dygtige rengøringsfolk som en del af vores team. Vores vikarer er specialiserede i alle former for rengøring og kan nemt integreres i dit nuværende team. Alle vores vikarer gennemgår grundig træning og har erfaring med forskellige rengøringsopgaver. Uanset om du står over for en særlig udfordrende opgave, kan vi uden tvivl hjælpe dig.

Når du kontakter os for at få en vikar, er det vigtigt, at vi diskuterer dine forventninger og omfanget af opgaven. På den måde kan vores rengøringsfolk være til stede og godt forberedt allerede næste dag.

Tøv ikke med at kontakte os i dag, hvis du har brug for rengøringsfolk i morgen!

Fordelene ved Vihar-Vikar

Vihar-Vikar tilbyder en bred vifte af fordele, der adskiller os fra konkurrenterne. Vi betaler for arbejdstøj til vores vikarer, så de kan udføre deres opgaver professionelt og komfortabelt. Vores vikarer er blandt de billigste på markedet. Vi tilbyder også bekvem tidsbestilling fra kl. 06-21, hvor du kan ringe i dag og få en vikar til rådighed allerede i morgen.

Vi har fokus på kundetilfredshed, og dækker blandt andet mindre skader. Ligesom vi altid udfører vores opgaver med et smil. Endelig kan du se frem til endnu flere fordele, når Vihar-Vikar vokser sig endnu større. Vi stræber altid efter at levere den bedste service til vores kunder.

Et godt rengøringstilbud

Vores team af dygtige rengøringsfolk indgår nemt som en del af vores kunders team. De løfter opgaverne med fagligt engagement – og er altid motiverede for at yde deres bedste. Når du ringer, laver vi en aftale. Ud fra dine behov og forventninger, finder vi en passende vikar.

Vores vikarer er superkompetente og leverer altid et godt resultat. Mangler du rengøringsfolk til dit team? Kontakt Vihar-Vikar allerede i dag, for et fordelagtigt tilbud.